mobiel: 0653-724675
tel/fax: 0161-851296

Mini-Tours Logo

Mini-Tours Touring Bedrijf

Goedkoop reizen vanuit Noord-Brabant

7 Dagen Lourdes

Reisprogramma:
 
Dag 1 Na een vroeg vertrek vanuit uw opstapplaats rijden wij via België naar Frankrijk. In de namiddag komen wij aan in Saint-Avertin voor diner en overnachting.
 
Dag 2 In de ochtend rijden wij na een Frans ontbijt naar Lourdes waar we tegen de avond bij ons hotel zullen arriveren voor het diner en waar u 3 nachten gaat verblijven. Na het diner maakt u kennis met Lourdes.
 
Dag 3 Deze ochtend is er, indien gewenst, de gelegenheid tot het bijwonen van een Heilige Mis in de ondergrondse Pius X Basiliek. Dit is een internationale Heilige mis en is alleen op woensdag- en zondagmorgen. Na de lunch maken we een excursie door de Pyreneeën naar Gavarnie.
 
Dag 4 Na het ontbijt heeft u alle tijd om Lourdes te ontdekken onder leiding van uw chauffeur die u alles over deze prachtige plaats kan vertellen. Na de lunch bezoekt u de plaats Bartres. Aansluitend gebruikt u het diner en kan men daarna genieten we van de indrukwekkende lichtprocessie. 
 
Dag 5 In de ochtend maakt u een rondwandeling door oud Lourdes. U brengt een bezoek aan de huisjes waar Bernadette geboren is en heeft gewoond. Na de lunch heeft tijd om zelf Lourdes te ontdekken.
 
Dag 6 Na het ontbijt rijden we via een prachtige route door de Bergerac via Perigieux en de porseleinstad Limoges naar ons hotel in Varennes-Vauzelles (3 kilometer van Nevers).
 
Dag 7 Na het ontbijt brengt u nog een bezoek aan de kapel van Nevers. Aansluitend rijden we richting Nederland waar u nog een heerlijk afscheidsdiner staat te wachten. Aansluitend wordt u naar uw opstapplaats gebracht.

Prijs:

Vanaf € 527,00 p.p.

Extra informatie:

Prijs v.a.: € 527,00 p.p. bij 40 personen o.b.v. 2-persoons kamer
Inclusief: reis per Tourist Class touringcar met airco, toilet en bar, ervaren chauffeur / reisleider, het beschreven excursieprogramma, verblijf in een 2-persoonskamer in een 2-sterren middenklasse hotel, afscheidsdiner op de laatste dag.
 
Exclusief: Niet genoemde lunches en diners, entreegelden.