mobiel: 0653-724675
tel/fax: 0161-851296

Mini-Tours Logo

Mini-Tours Touring Bedrijf

Goedkoop reizen vanuit Noord-Brabant

Meerdaagse reizen

Elk jaar organiseren wij meerdaagse reizen voor groepen. Het zijn vaak volledig verzorgde reizen waarbij we gebruikmaken van goede hotels die altijd voorzien zijn van mooie ruime kamers en die veelal gelijkvloers of met lift te bereiken zijn. Elke dag wordt er een excursie georganiseerd naar een of meer veelbezochte bestemmingen. Entree's, rondleidingen, bustochten zitten meestal bij de prijs inbegrepen, dus u heeft in dat geval geen verrassingen onderweg. Alleen de drankjes komen altijd voor eigen rekening. Natuurlijk kan elke reis worden aangepast aan de wensen van de groep, zowel wat aangeboden bestemmingen betreft alsook het aantal dagen van de reis.

In 3 dagen tijd diverse bezienswaardigheden bezoeken, eventueel een boottocht maken en een beroemd koopcentrum afstropen naar koopjes of exclusieve snuisterijen .

6-daagse reis naar o.m. Praag, Karlsbad en Dresden met verblijf in 3 *** hotel op basis van halfpension met iedere dag een bustocht naar interessante bestemmingen.

3-Daagse rondrit door het Eifelgebergte en Luxemburg met verblijf in Bitburg op basis van volpension  en bezoek aan diverse bezienswaardigheden

5-Daagse reis door de Duitse Vulkaaneifel en Luxemburg met verblijf in Bitburg en elke dag een dagtocht door de regio naar diverse interessante bestemmingen.

6-daagse reis Oostenrijk en Zwitserland met verblijf in een 3*** hotel in Feldkirch op basis van halfpension met iedere dag een tocht met bus of tandrad- bahn naar een leuke bestemming

5-Daagse reis Zwarte Woud met verblijf in 5* hotel o.b.v. halfpension en uitstapjes naar openluchtmuseum, de Mummelsee, het bloemeneiland Mainau, Triberg (hoogste waterval +grootste koekoeksklok); terugreis via Luxemburg.

7-Daagse reis naar Lourdes met verblijf in middenklassehotel en uitstapjes in de Pyreneeën, een toeristische route door de Bergerac, via Perigieux en Limoges, en een bezoek aan de kapel van Nevers.

U verblijft 8 dagen o.b.v. volpension in een gastvrij hotel - precies in het centrum van het schilderachtige toeristen stadje - en direct gelegen aan de Rhijnalle.