mobiel: 0653-724675
tel/fax: 0161-851296

Mini-Tours Logo

Mini-Tours Touring Bedrijf

Goedkoop reizen vanuit Noord-Brabant

Hier treft u een beperkte greep suggestie's voor groeps(dag)tochten naar bestemmingen waarvan we weten dat deelnemers tot nu toe altijd met een tevreden gevoel zijn teruggekomen. In de praktijk zullen wij vaak in overleg met u de middag- of dagtocht afstemmen op uw specifieke wensen. Sommige bestemmingen kunnen gecombineerd worden en vaak kunt u een gedeelte van de beschreven trip nemen als u een halve dagtocht wenst. De gehanteerde prijzen zijn gebaseerd op een deelnemeraantal van minimaal 40 personen (prijzen kunnen afwijken wij een wijziging van doorberekende kosten van horeca, musea, attracties enz.) Bij afwijkende aantallen deelnemers wordt u verzocht vrijblijvend een prijs op te vragen.
Ook als u eigen wensen heeft voor de invulling van een bustocht, is natuurlijk alles bespreekbaar, Altijd kunt u profiteren van onze expertise en voordelen die we als reisorganisator bij vele busbestemmingen genieten.Wenst u meer informatie of heeft u een concrete aanvraag? Neemt u dan vooral contact met ons op: graag zijn wij bereid u van dienst te zijn met advies en op verzoek komen wij ook bij u langs om diverse mogelijkheden te bespreken. Wij wensen u veel succes met de voorbereiding van een mooie en onbezorgde reis.

U gaat terug in de tijd en kunt ervaren hoe het leven er aan toe ging in een Peeldorp anno 1900. Dat alles op een bijzondere locatie in Gemert.
 

Bezoek vlindertuin in Kwadendamme met rondleiding en de siertuin Sequoiahof in Vlake met koffie / gebak en koffietafel

Schitterende tocht via Zuid Limburg (koffie met vlaai) met ervaren gids door het Duitse Eifelgebergte en onderweg treinrit met de Rurtalbahn. Afsluitend heerlijk 3-gangendiner in Vaals

Dagtocht Luttegeest met onderweg koffie met gebak, een bezoek aan de Orchideeënhoeve inclusief koffietafel en orchidee als geschenk, daarna boottocht Giethoorn

Bezoek aan het vestingstadje Buren inclusief een koffietafel, een rondleiding in het Oranjemuseum en een toeristische route langs de Utrechtse Heuvelrug.

Onder het genot van koffie en gebak een rondleiding in de tingieterij van Alphen en met een schip een mooie tocht over de Gouden Ham.

Een toch naar de westhoek van Noord-Brabant waar men al eeuwen de grondstoffen voor de productie van vlas, lijnolie, vlaslint, linnen, suikerbieten en suiker verbouwd.

Deze dagtocht door de Kempen brengt u van Kaasboerderij de Ruurhoeve naar Streekmuseum De Acht Zaligheden.

Een  interessante dagreis langs de bruinkoolgroeven net over de grens in Duitsland. Inclusief koffie/vlaai, koffietafel met kroket en 3-gangen diner.

Een mooie tocht naar Eersel, koffie en vlaai, een film over de Kempen, een leuk museum en met een gids door de prachtige omgeving van Kempen.

Pagina's